2

Одиш на AliExpress и бараш различни видови на наочари кои се моментално во тренд или пак нај продавани.

Ги превземаш сликите и описот на продуктите кој сакаш да ги продаваш и истити ги внесуваш во твојата онлајн продавница одредувајки им 300% повисока цена од таа на AliExpress.

За да ги продаваш продуктите, не мора да ги купуваш однапред. Овој бизнис модел се вика "Drop Shipping" - каде што твојот добавувач го испорачува производот до твоите муштерии во твое име, што значи дека; плакаш, само за продуктите кои ги продаваш и откога веќе ќе ги продадеш.