Google eCommerce SEO Masterclass
Курс кој ќе ве научи како да изградите профитабилен онлајн бизнис.

Овој курс е ограничен на 10 лица, може да се пријават само оние кои се навистина спремни да превземат акција!

Потребни вештини за квалификација Основно познавање на англиски јазик
Што ќе учите? SEO, eCommerce Drop Shipping, Affiliate Marketing, Facebook Ads
Што ќе добиете? До крајот на курсот, ќе ви помогнеме да изградите ваша онлајн продавница која ќе ви заработува од 100 до 300 долари дневно.
Распоред Вторник, Четврток и Недела од 18:00 до 21:00 (Вкупно 9 дена)
Почеток Вторник, 14 Февруари, во 18:00 часот
Локација Coffice (Скопје)
ОСТАНАТИ МЕСТА: 4

Сите оние кои имаат дополнителни прашања можат да дојдат на OMG Q&A во Coffice на 7 Февруари (Вторник) во 19:00 часот

Рокот за уписи истекува на 10 Февруари.

Контакт тел: 078 366 289

contact@omg.mk